Universitatea Cluj a reusit contraperformanta de a fi singura echipa din Liga I care nu a cunoscut gustul victoriei dupa sapte etape.     Curat ghinion pentru elevii lui Adrian Falub, care nu au reusit nici de aceasta data sa
  Universitatea Cluj a reusit contraperformanta de a fi singura echipa din Liga I care nu a cunoscut gustul victoriei dupa sapte etape.     Curat ghinion pentru elevii lui Adrian Falub, care nu au reusit nici de aceasta data sa invinga, desi conduceau cu 2-0 inca de la pauza. In etapa a II-a, la Urziceni, universitarii au condus cu acelasi scor la pauza, dar la final au pierdut cu 3-2.     ACUZE. Tehnicianul "sepcilor rosii", Adrian Falub, a acuzat voalat arbitrajul, spunand ca nu vrea sa comenteze despre "oameni fara caracter". "Am pierdut doua puncte din nou in ultimul minut, am facut un meci bun, am dominat Gloria la toate capitolele. Asta este, mergem inainte. Despre arbitraj? Nu vreau sa vorbesc despre oameni fara caracter, eu sunt corect si cinstit. La arbitraje se pricepe mai bine Horoba si secundul bistritean, Cojocaru. Ii las pe ei sa comenteze", a rabufnit Falub. Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, considera ca rezultatul a fost unul echitabil. "Prima repriza a fost a gazdelor, a doua a noastra. Eu consider ca rezultatul a fost echitabil. Am avut emotii revenind pe Ion Moina, aici am facut primii pasi, aici am debutat", a declarat Sabau, care a fost si jucator, si antrenor la "U".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.