Slavia Praga, adversara de miercuri a Stelei, a terminat la egalitate, 0-0, pe teren propriu, in derby-ul cu Banik Ostrava, din etapa a 6-a a campionatului Cehiei. Antrenorul Karel Jarolim a folosit formula: Vaniak - Drizdal, Suchy, Brabec, Hubacek
Slavia Praga, adversara de miercuri a Stelei, a terminat la egalitate, 0-0, pe teren propriu, in derby-ul cu Banik Ostrava, din etapa a 6-a a campionatului Cehiei. Antrenorul Karel Jarolim a folosit formula: Vaniak - Drizdal, Suchy, Brabec, Hubacek - Kalivoda, Belaid, Volesak (a€˜69 Ivana ), Pudil (a€˜75 Jablonsky) - Vlcek, Gaucho (a€˜46 Senkerik). O alta adversara a Stelei din Grupa H a Ligii Campionilor, Arsenal, a invins cu 3-1 pe Tottenham, in deplasare, in etapa a 6-a din Anglia. Pentru "tunari" au inscris Adebayor (a€˜65, a€˜90) si Fabregas (a€˜79).     Si FC Nürnberg, adversara de joi a Rapidului, a incheiat la egalitate pe teren propriu, 2-2, cu Hanovra, in etapa a 5-a a campionatului Germaniei. La pauza, Hanovra conducea cu scorul de 2-0, dar Nürnberg a revenit prin reusitele lui Misimovici (a€˜60) si Mintal (a€˜89). Antrenorul Hans Meyer a trimis in teren urmatorii jucatori: Blazek - Reinhardt, Wolf, Glauber (a€˜46 Engelhardt), Pinola (a€˜71 Galasek) - Kluge (a€˜46 Kennedy), Mnari - Misimovici, Mintal, Kristiansen - Haristeas. Tot 2-2 s-a terminat si meciul dintre IF Elfsborg, viitoarea adversara a lui Dinamo, si IFK Goteborg, din etapa a 21-a a campionatului Suediei. Golurile lui Elfsborg au fost marcate de Ishizaki (a€˜37, a€˜66 - - ultimul din penalty), iar antrenorul Magnus Haglund a folosit echipa: Wiland - Floren, Karlsson, Andersson, Mobaeck (a€˜56 Alexandersson), Augustsson - Ilola, A. Svensson, Ishizaki - Svensson, Berglund (a€˜74 Bajrami).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.