In viitorul apropiat, sectorul 4 al Capitalei va arata precum groapa de gunoi de la Glina. Pentru prima oara in istoria administratiei locale, o regie autonoma platita din bani publici este aproape falimentara. Administratia Domeniului Public sector
In viitorul apropiat, sectorul 4 al Capitalei va arata precum groapa de gunoi de la Glina. Pentru prima oara in istoria administratiei locale, o regie autonoma platita din bani publici este aproape falimentara. Administratia Domeniului Public sector 4 a acumulat datorii de aproape 30 de miliarde catre terti, asa ca probabil isi va inceta activitatea. Acest lucru va echivala cu suspendarea oricarei activitati de curatenie si intretinere a spatiului verde din sector.

Situatia jalnica in care a ajuns ADP-ul acum se datoreaza unui grup de interese care s-a aciuat intr-un fel sau altul la conducerea acestei structuri. Pe langa actualul director general, Ilie Carneci, o buna parte din membrii Consiliului de Administratie al ADP figureaza acolo doar cu numele. Mai mult, exista cazuri in care consilerii generali de la Primaria Capitalei primesc salarii substantiale pentru a fi si membrii in acel CA. Este cazul liberalului Laurian Botos, care ocupa abuziv si o functie la ADP sector 4.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.