Startul in campania de aderare la fondurile de pensii private obligatorii ramane data de 17 septembrie, moment in care va fi lansata si campania de informare cu privire la acestea, a declarat presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pen
Startul in campania de aderare la fondurile de pensii private obligatorii ramane data de 17 septembrie, moment in care va fi lansata si campania de informare cu privire la acestea, a declarat presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea, intr-o emisiune la The Money Channel. Potrivit lui Oancea, CSSPP este la zi cu programul conceput pentru aderarea la pilonul II de pensii, iar campania de informare iii"se va desfasura pe toata aceasta perioada de aderareiii". Presedintele CSSPP a facut aceasta declaratie dupa ce sindicatele au cerut amanarea cu inca o luna a startului pentru aderarea la pilonul II de pensii, tocmai din cauza intarzierii cu care Comisia va lansa campania de informare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.