Obtinerea cetateniei romane si a vizelor va fi una dintre temele majore ale campaniei electorale pentru alegerile legislative din 2009 in Republica Moldova, precizeaza publicatia "Timpul", de la Chisinau, citata de HotNews. "In cazul in care situatia
Obtinerea cetateniei romane si a vizelor va fi una dintre temele majore ale campaniei electorale pentru alegerile legislative din 2009 in Republica Moldova, precizeaza publicatia "Timpul", de la Chisinau, citata de HotNews. "In cazul in care situatia nu se va imbunatati in Moldova, dobindirea pasaportului romanesc va deveni vitala pentru sute de mii de locuitori ai tarii", apreciaza "Timpul". Ziarul cere autoritatilor de la Bucuresti sa "se pronunte public, deschis si cinstit" in legatura cu principalele probleme ale relatiei dintre Moldova si Romania. Bucurestiul ar trebui sa-si precizeze si pozitia fata de unirea celor doua state, astfel incit "moldovenii sa stie ce ii asteapta si cind". (R.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.