Celebrul solist britanic Sting a fost fotografiat, miercuri dimineata, la iesirea din Relax, un celebru bordel din Hamburg, Germania. La vederea fotografilor, Sting, 55 de ani, a incercat sa se ascunda pe bancheta din spate a masinii sale. Clubul Relax, unul dintre bordelurile de lux ale orasului Hamburg, se descrie ca un "club de strip tease" care este frecventat in fiecare noapte de "peste 40 de top modele". In Germania, bordelurile sunt legale, iar clubul Relax este unul dintre cele mai cunoscute in domeniu. "Top modelele" acompaniaza clientii la piscina, sauna si jacuzzi si sunt platite de obicei pe ora. Stirea a fost data publicitatii de tabloidul german Bild sub titlul "Ce a facut Sting la unul dintre bordelurile de top (din Germania n.r.)?". "Ce a facut acesta inauntru nu este foarte clar", continua tabloidul, care speculeaza faptul ca Sting le-a incantat pe angajatele clubului cu o interpretare a hitului trupei The Police "Roxanne", o melodie despre o prostituata.
Un purtator de cuvant din partea clubului a declarat ca stie ca Sting a fost fotografiat in parcarea cladirii, dar a negat ca acesta si-ar fi petrecut timpul inauntru. Purtatorul de cuvant nu a putut sa explice de ce se afla Sting in parcarea clubului.
Purtatorul de cuvant al lui Sting a declarat: "Sting si sotia sa si-au manifestat deschis interesul pentru cluburile de striptease". Intr-un interviu acordat in 2004, sotia cantaretului, Trudie Styler, a declarat ca ei si sotului sau le place sa viziteze cluburi in care se face schimb de parteneri sexuali. Sting si Trudie sunt casatoriti din 1992 si au impreuna patru copii. Sting mai are doi copii dintr-o casatorie anterioara cu actrita Frances Tomelty. (D.M.V.)