Criza conditiilor in care traiesc soldatii britanici "are un efect grav asupra moralei si a dorintei de a continua cariera militara", avertizeaza un raport al Comisiei pentru aparare a Camerei Comunelor, redactat dupa o evaluare a condi


Criza conditiilor in care traiesc soldatii britanici "are un efect grav asupra moralei si a dorintei de a continua cariera militara", avertizeaza un raport al Comisiei pentru aparare a Camerei Comunelor, redactat dupa o evaluare a conditiilor din cazarmile de pe teritoriul britanic. Dormind cite opt in camera si confruntindu-se cu inundatii, soldatii se pling ca traiesc in conditii mai rele decit cele ale colegilor lor aflati in misiune in Irak sau Afganistan. La fel, familiile soldatilor aflati in misiuni de lupta intimpina aceleasi conditii mizere de locuit, iar raportul avertizeaza ca "alarmanta lipsa de recunoastere a acestor probleme de catre superiori" va alimenta resentimentele soldatilor fata de sacrificiile care li se cer. (R.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.