Activitatea parlamentarilor in sesiunea februarie-iunie 2007 a fost destul de scazuta, potrivit unui raport dat publicitatii ieri de Institutul de Politici Publice (IPP). In topul absentelor de la vot se afla Viorel Hrebenciuc (PSD), Ion Iliescu (PS
Activitatea parlamentarilor in sesiunea februarie-iunie 2007 a fost destul de scazuta, potrivit unui raport dat publicitatii ieri de Institutul de Politici Publice (IPP). In topul absentelor de la vot se afla Viorel Hrebenciuc (PSD), Ion Iliescu (PSD), Adrian Nastase (PSD), George Copos (PC), Adrian Paunescu (PSD), Corneliu Vadim Tudor (PRM) si Crin Antonescu (PNL). Alti parlamentari care au absentat mult de la votul electronic, nominalizati in raport, sunt Varujan Pambuccian (minoritati), Dan Ioan Popescu (PC), Octavian Stireanu (PSD), Anca Boagiu (PD), Irinel Popescu (PC), Sorin Oprescu (PSD) si Mircea Geoana (PSD).Raportul ii mentioneaza si pe cei care au avut o prezenta mai ridicata la vot - Gheorghe Funar (PRM), Gheorghe Gabor (PNL) si Gheorghe David (PD). In functie de numarul de proiecte initiate, membrii PRM s-au situat pe primele locuri in clasament, iar Ovidiu Musetescu, deputat PSD, este nominalizat fara nici un proiect de lege semnat. Octav Cozmanca, senator PSD, are doar un proiect de lege. La capitolul intrebari si interpelari, IPP indica 57 de deputati din toate partidele care nu au adresat de la inceputul mand atului nici o intrebare sau interpelare membrilor Guvernului. Raportul prezinta si situatia parlamentarilor care sunt loiali sau rebeli fata de partid, reprezentantii PD si PNL fiind cei mai loiali, iar cei ai PSD si PRM, cei mai rebeli.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.