Conform medicilor italieni, capitanul nationalei are sanse sa fie pe teren la meciul Romania-Olanda din preliminariile Euro 2008.

Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, va fi indisponibil aproximativ tre


Conform medicilor italieni, capitanul nationalei are sanse sa fie pe teren la meciul Romania-Olanda din preliminariile Euro 2008.

Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, va fi indisponibil aproximativ trei saptamini in urma accidentarii suferite miercuri, in meciul amical Germania- Romania, ceea ce inseamna ca ar putea juca in partida cu Olanda, din preliminariile Euro 2008. Informatia a aparut in presa italiana, care citeaza medici de la clinica San Matteo din Pavia.

Pompiliu Popescu, medicul echipei nationale de fotbal a Romaniei, declarase ca internationalul roman de la Inter Milano risca sa stea departe de gazon intre doua saptamini si citeva luni. "Dupa prima examinare medicala a lui Chivu s-a ajuns la concluzia ca a suferit o luxatie a umarului sting. El va efectua a rezonanta magnetica si, in functie de rezultatul acesteia, vom sti cu exactitate cit va lipsi de pe teren. In acest moment, Chivu risca sa stea intre doua saptamini si citeva luni", a declarat Pompiliu Popescu. Sansele Romaniei la Euro 2008 in opinia lui Chivu



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.