Procesul suporterului stelist care l-a agresat pe cameramanul TVR, Robert Cristea, se va relua la sfirsitul lunii.



Procesul suporterului stelist Catalin Iordan, care l-a lovit pe cameramanul TVR, Robert Cristea, inaintea me

Procesul suporterului stelist care l-a agresat pe cameramanul TVR, Robert Cristea, se va relua la sfirsitul lunii.

Procesul suporterului stelist Catalin Iordan, care l-a lovit pe cameramanul TVR, Robert Cristea, inaintea meciului Steaua-Dinamo din aprilie, nici n-a inceput bine ca s-a si aminat. Poreclit Tweety, fanul ros-albastrilor a cerut vineri Judecatoriei Sectorului 6 aminarea pentru a putea sa-si angajeze un avocat, pina acum fiind reprezentat de unul din oficiu. Instanta a admis cererea suporterului Stelei, iar discutiile in dosar, in care TVR este constituita ca parte civila, se vor relua la sfirsitul lunii, pe 28 septembrie.

Pina atunci, Tweety nu are nici o interdictie sau o masura preventiva, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis inca din iunie ca Iordan poate parasi Capitala, considerind ca nu se justifica nici o masura preventiva. Catalin Iordan a fost trimis in judecata pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire si alte violente.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.