Nastase va mai esua o data, saptamana viitoare... Ce poate fi mai trist pentru conditia umana decat sa nu inveti absolut nimic din propriile greseli si sa te incapatanezi in cea mai paguboasa iluzie, construindu-ti aripi de ceara ca Icar si agitand
Nastase va mai esua o data, saptamana viitoare... Ce poate fi mai trist pentru conditia umana decat sa nu inveti absolut nimic din propriile greseli si sa te incapatanezi in cea mai paguboasa iluzie, construindu-ti aripi de ceara ca Icar si agitand frenetic din ele catre nicaieri? Pentru mine, Adrian Nastase reprezinta expresia cea mai consistenta a naivitatii agresive. Aparent paradoxala juxtapunere a lipsei de inteligenta politica peste aroganta unui semizeu il face pe fostul premier omnipotent si cvasidescurcaret sa apara astazi in fata opiniei publice semet, cu camasa scrobita si cravata asortata, insa fara pantaloni si lenjerie. Si ce se vede nu e deloc suficient pentru visul de marire reincalzita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.