Ceremonia de decernare a premiilor Emmy pentru excelenta in televiziune va fi una ecologica, dupa ce postul de televiziune american Fox a lansat o campanie de lupta impotriva incalzirii globale sub titlul "Green with Emmy", informeaza accessho

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy pentru excelenta in televiziune va fi una ecologica, dupa ce postul de televiziune american Fox a lansat o campanie de lupta impotriva incalzirii globale sub titlul "Green with Emmy", informeaza accesshollywood.com, citat de Mediafax. Sala Shrine Auditorium din Los Angeles, unde se va desfasura ceremonia de decernare a premiilor Emmy, va utiliza surse de energie solara, eoliana si de hidroenergie pe tot parcursul lunii septembrie.

In plus, deasupra covorului rosu va fi instalat un acoperis placat cu panouri solare. Dupa ceremonia de decernare a premiilor Emmy, sistemul de panouri solare va fi donat unei scoli din Chatsworth, California.

Covorul rosu va fi realizat in intregime din sticle de plastic reciclate, iar vedetele vor fi transportate cu limuzine ecologice. Organizatorii premiilor Emmy au mai lansat in cadrul aceleiasi campanii ecologice un program de reciclare a materialelor in toate domeniile de productie.

Felurile de mancare servite oaspetilor vor fi realizate din materii prime locale si, in majoritate, organice.

Cea de-a 59-a editie a premiilor Emmy va avea loc pe 16 septembrie.

Serialul de televiziune "Clanul Soprano", care il are ca protagonist pe actorul James Gandolfini, are cele mai multe nominalizari la premiile Emmy, concurand la 15 categorii.

Protagonistii serialului, James Gandolfini si Edie Falco, au fost nominalizati la categoriile "cea mai buna interpretare masculina ­ drama", respectiv "cea mai buna interpretare feminina ­ drama".

"Clanul Soprano" a mai fost nominalizat la categoria "cel mai bun serial ­ drama", alaturi de "Anatomia lui Grey" si "Heroes".

Castigatorul de anul trecut al premiului Emmy pentru cel mai bun actor intr-un serial ­ drama, Kiefer Sutherland, a fost din nou nominalizat la aceasta categorie, pentru acelasi rol jucat in "24". Alaturi de el mai sunt nominalizati Hugh Laurie ("House"), Denis Leary ("Rescue Me") si James Spader ("Boston Legal").

La categoria "cel mai bun serial de comedie" concureaza "The Office", "Anturaj", "30 Rock", "Doi barbati si jumatate" si "Ugly Betty".

La categoria "cea mai buna miniserie" au fost nominalizate: "Broken Trail", "Ultimul martor", cu Helen Mirren in rolul principal, si "The Starter Wife".

Alec Baldwin ("30 Rock") a fost nominalizat la categoria "cel mai bun actor de comedie" alaturi de Steve Carell ("The Office"), Tony Shalhoub ("Monk"), Charlie Sheen ("Doi barbati si jumatate") si Ricky Gervais ("Figuranti").

America Ferrera ("Ugly Betty") concureaza la premiul pentru cea mai buna actrita de comedie alaturi de Julia Louis-Dreyfus ("The New Adventures of Old Christine"), Mary-Louise Parker ("Weeds") si Felicity Huffman ("Neveste disperate").


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.