BERBEC
Desi doriti sa realizati multe lucruri practice, se pare ca nu aveti destula putere de concentrare si aveti tendinta de a va risipi in diverse planuri.

TAUR
Plutiti intr-o lume interioara in care totul este placut

BERBEC
Desi doriti sa realizati multe lucruri practice, se pare ca nu aveti destula putere de concentrare si aveti tendinta de a va risipi in diverse planuri.

TAUR
Plutiti intr-o lume interioara in care totul este placut, dar neglijati multe din obligatiile curente, fiind inconstant si disipat inutil pe mai multe directii.

GEMENI
Manifestati o mare deschidere catre activitatile ce va pot aduce un plus de beneficii. Acest interes va sporeste vitalitatea.

RAC
Seriozitatea manifestata in activitatea curenta poate sa para unora putin exagerata, caci reduce comunicarea cu colegii si chiar cu partenerul de viata.

LEU
Senzatia de izolare este din ce in ce mai puternica. Acest motiv va face sa fiti activ si sa initiati schimbari importante in existenta dvs.

FECIOARA
Puteti fi usor superficial, atras fiind mai mult de placeri si distractii, lucru care se va simti in relatiile de serviciu, unde pot aparea conflicte.

BALANTA
Usor cinic, treceti cu multa indrazneala peste piedici pe care unii le pot considera insurmontabile. Cautati noutatea cu indrazneala.

SCORPION
Aveti o clara viziune asupra lucrurilor, ceea ce va sporeste obiectivitatea si va confera un avantaj fata de ceilalti. Banii nu va vor ocoli.

SAGETATOR
Sunteti in centrul atentiei, dar si in situatii destul de delicate, motiv pentru care sunteti usor nehotarat. Lasati-va condus de intuitie si inspiratie.

CAPRICORN
Vi se ofera oportunitati pe care le veti folosi intr-un mod foarte original, preferand o maniera indirecta de abordare, dar hotarata.

VARSATOR
Aveti unele castiguri care va permit sa faceti cheltuieli pentru locuinta. Bucuria noilor achizitii va mobilizeaza in noi actiuni.

PESTI
Sunteti pus in fata unor decizii importante, pe care le veti lua cu multa rabdare si maxima prudenta, lucru care nu prea va este specific.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.