Va puteti dori sa retraiti ceva asemanator primei iubiri. Excelati in domeniul spectacolelor si al artei in general. Daca sunteti deranjati, ripostati in termeni lipsiti de echivoc, astfel incat franchetea va soca chiar si prietenii intimi. Exista sansa de reusita daca actionati pe cont propriu. Aveti un comportament teatral, care fie prin darul convingerii, fie recurgand la forta, reuseste sa va permita sa intoarceti situatiile in avantajul dumneavoastra. Aveti tendinta sa va extenuati mergand pana la limita fortelor personale. Nu va este teama sa va asumati sarcini suplimentare.

Aveti gusturi excentrice, va doriti hainele cele mai scumpe, visati la colectii de arta, dar riscati sa va ruinati.

Evitati orice moment tensionat! Puteti transforma o relatie de prietenie intr-o relatie de amor. Pericolul este acela al unei pierderi de control pe plan afectiv.

Berbec

Astazi va exprimati cu mult aplomb, sunteti indrazneti si competitivi in ceea ce priveste vehicularea de informatii, de aceea sunt aspecte favorabile ziaris tilor, reporterilor, comentatorilor, detectivilor. Sunt favorizate persoanele care tin discursuri, deoarece stiu sa-si exprime ideile, sa le dezvolte bine in public. In dragoste, se anunta o noua cucerire, va apropiati de cineva inaccesibil pana acum.


Taur

Alergati dupa pericole fara sa va preocupe obstacolele care sunt la tot pasul. Fie va suparati cu usurinta si aveti dispozitii proaste, fie deveniti malitiosi si imprevizibili. Lectia ar fi sa ignorati toate aceste elemente negative si sa directionati energia pe cai constructive atat in lumea afacerilor cat si in viata personala. Un subaltern cauta sa obtina anumite beneficii, folosind fie numele, fie reputatia dumneavoastra.Gemeni

Trageti o multime de concluzii in relatia dumneavoastra. Tot ceea ce vi s-a parut pana acum a fi o joaca capata alte conotatii, mult mai relevante. Partenerul se schimba fie de teama de a nu fi parasit, fie pentru ca odata, mai demult i-ati atras atentia asupra faptului ca nu va mai rasfata.Iubiti varietatea, deci este foarte posibil ca astazi sau maine sa schimbati ceva in stilul dumneavoastra de viata.

Rac

Nu valorificati toate situatiile favorabile. Fiti mai diplomati, mai toleranti si mai putin pretentiosi! Exista pericolul de a cheltui mai mult decat va puteti permite. Relatia cu sexul opus este importanta, exista sansa unor parteneriate bazate pe o sexualitate puternica, de mare importanta pentru armonizarea barbat - femeie. Nu neglijati insa nici aspectul afectiv!

Leu

Sunteti prea autoindulgenti in dragoste, si va permiteti mai multe flirturi in acelasi timp! Adevarata dragoste vine cu o singura persoana, de aceea ignorati provocarile fara viitor!Simtiti nevoia de „a fi cineva”, de a reprezenta ceva, de a demonstra ca puteti.