Componentii echipei Bursaspor, din care face parte si Daniel Pancu, au refuzat sa se prezinte la antrenamentul de joi seara, deoarece conducerea clubului nu si-a achitat datoriile fata de fotbalisti, informeaza site-ul oficial al gruparii din B

Componentii echipei Bursaspor, din care face parte si Daniel Pancu, au refuzat sa se prezinte la antrenamentul de joi seara, deoarece conducerea clubului nu si-a achitat datoriile fata de fotbalisti, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bursa. PE POZITII. Decizia luata de componentii gruparii turce a venit dupa o discutie purtata cu baskanii echipei. "Inainte de ora programata pentru antrenament, fotbalistii au avut o sedinta cu presedintele Ali Karasu si au cerut sa se respecte promisiunile legate de plata datoriilor fata de ei. La finalul acestei sedinte, fotbalistii, fara ca staff-ul tehnic sa fi fost anuntat in prealabil, nu s-a prezentat la antrenament. Noi am asteptat pe terenul de antrenament ca jucatorii sa vina, la ora programata pentru sedinta de pregatire (n.r. - 18.00). Insa cand am vazut ca fotbalistii nu vin, la ora 19.35 am parasit terenul", a explicat tehnicianul Bulent Korkmaz. Chiar daca presedintele Ali Karasu a anuntat ca a insistat ca fotbalistii sa se prezinte la sedinta de pregatire, acestia au refuzat. Karasu a precizat ca Bursaspor are, conform datelor din 10 septembrie, datorii de 1.509.000 lire turcesti (aproximativ 853.000 de euro) fata de 17 fotbalisti. "I-am rugat pe jucatori sa nu se supere pentru intarzierea de 20-25 de zile in ceea ce priveste plata acestor bani. Le-am spus ca maine (n.r. - vineri) voi plati 800.000 de lire turcesti (450.000 euro) si restul in 18 septembrie", a mentionat Karasu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.