Intr-un comunicat de presa, bursa din Sibiu a anuntat ca in data de 11 septembrie s-a incheiat prima etapa a majorarii capitalului sau social prin aport in numerar, decizie hotarata cu majoritate de voturi de Adunarea Generala a Actionarilor din data
Intr-un comunicat de presa, bursa din Sibiu a anuntat ca in data de 11 septembrie s-a incheiat prima etapa a majorarii capitalului sau social prin aport in numerar, decizie hotarata cu majoritate de voturi de Adunarea Generala a Actionarilor din data de 20 iulie. Cu acel prilej se prevedea majorarea capitalul social cu suma de 1.920.000 lei, in doua etape, prin emiterea unui numar de 9.600 de actiuni noi nominative, fiecare cu valoare nominala de 200 lei/actiune."Prima etapa a majorarii a fost un succes fiind subscrise peste 93 % din actiuni. Acest fapt dovedeste intresul majoritatii actionarilor pentru dezvoltarea institutiei noastre", a precizat presedintele BMFMS, dl. Teodor Ancuta. Pana la data de 11 septembrie au fost subscrise 8.964 de actiuni cu o valoare de 1.792.800 de lei.Cele 636 de actiuni ramase nesubscrise in prima etapa vor fi oferite spre subscriere atat actionarilor care si-au exercitat dreptul de subscriere in prima etapa cat si institutiilor financiar - bancare sau altor institutii de credit. In etapa a doua actiunile vor putea fi subscrise in termen de 15 zile calendaristice de la transmiterea rezultatului majorarii din prima etapa catre actionarii care si-au exercitat dreptul de preferinta. Actiunile vor putea fi subscrise cu plata unei prime de emisiune de 1.400 lei/actiune subscrisa si alocata.Reamintim ca in AGEA din 20 august s-a hotarat de asemenea majorarea capitalului social al S.C. Bursa Monetar Financiara si de Marfuri S.A. Sibiu cu suma de 1.301.600 lei prin emiterea unui numar de 6.508 de actiuni noi, cu valoare nominala de 200 lei/actiune, prin utilizarea rezervelor constituite din profitul anului 2006 si din anii precedenti, altele decat rezervele legale. Dupa aprobarea de catre CNVM, aceasta va fi inscrisa la Registrul Comertului.Dupa incheierea majorarii, capitalul social al BMFMS va ajunge la suma de 6.475.600 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.