Aproximativ 20 de milioane de fani s-au grabit sa se inregistreze pentru a obtine bilete la unicul concert de reunire al legendarei trupe de rock Led Zeppelin, care va avea loc pe 26 noiembrie, la arena O2 din Londra, informeaza BBC. Membrii supravie
Aproximativ 20 de milioane de fani s-au grabit sa se inregistreze pentru a obtine bilete la unicul concert de reunire al legendarei trupe de rock Led Zeppelin, care va avea loc pe 26 noiembrie, la arena O2 din Londra, informeaza BBC. Membrii supravietuitori ai formatiei care s-a destramat in urma cu 27 de ani, Jimmy Page, Robert Plant si John Paul Jones, au anuntat recent ca vor sustine un singur concert in formula originala, pe arena O2 din Londra, care are o capacitate de 20.000 de persoane. Ei nu au mai cantat impreuna de 19 ani. Organizatorii se zbat sa faca fata cererilor de bilete si i-au rugat pe fani sa aiba rabdare. Cererile pentru biletele la concert, care costa 125 de lire sterline (183 de euro), se mai primesc pana luni, la pranz. Biletele vor fi alocate prin tragere la sorti, o miscare prin care promoterul concertului, Harvey Goldsmith, vrea sa previna vanzarile de bilete la negru. Goldsmith a mai spus ca biletele cumparate de pe site-urile de licitatii sau de la surse neautorizate vor fi anulate. Atunci cand tobosarul John Bonham a murit, in 1980, colegii sai de trupa au declarat ca Led Zeppelin a murit odata cu el. Este foarte posibil ca show-ul din 2007 sa coincida cu lansarea unei colectii "Gratest Hits" in luna noiembrie. John Bonham va fi inlocuit la tobe de catre fiul sau, Jason. Concertul este organizat in memoria regretatului co-fondator al Atlantic Records, Ahmet Ertegun, care s-a ocupat de Led Zeppelin din 1968. Ertegun a murit in 2006, dupa ce a cazut in culise, in timpul unui concert al trupei Rolling Stones. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.