Amfitrioni ai unei prezentari de moda care a avut loc miercuri seara, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au profitat de microfon si au dezvaluit un mare secret in care personajele principale au fost iepurasul Playboy Gina Pistol si presedintele tarii: &
Amfitrioni ai unei prezentari de moda care a avut loc miercuri seara, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au profitat de microfon si au dezvaluit un mare secret in care personajele principale au fost iepurasul Playboy Gina Pistol si presedintele tarii: „Basescu a vrut-o asistenta medicala pe Gina Pistol pe patul de spital, dar n-a mai avut loc de Elena Udrea“, a spus Buzdugan, starnind hohote de ras in sala si ropote de aplauze.

La Bucuresti Mall a avut loc, miercuri seara, prezentarea colectiilor de toamna a unor branduri internationale de imbracaminte si accesorii. Invitate de onoare ale evenimentului au fost Gina Pistol, Ilinca Vandici de la Kanal D, Rose Marie Florescu (fosta asistenta de “Surprize” a Andreei Marin), Andreea Spataru, coprezentatoarea matinalului de la National TV, Doina Popa (ex-Spicy), Andreea Mandea si Alina Gheorghe, Miss Bikini World, Miss Playboy 2006- Roxana Ungureanu, prietena lui Claudiu Patrascu, si Corina Zugravu, iubita lui Codin Maticiuc, zis si „Poponet“. Fetele, frumoase si dichisite, dar fara dimensiuni de model, s-au descurcat de minune pe podium si au facut fata cu brio defilarii de doua minute, cu tocurile de 15 centimetri in picioare, dar si frigului in care au trebuit sa-si schimbe tinutele. Evenimentul a fost prezentat de Daniel Buzdugan si Mihai Morar si ocazional de Ilinca Vandici, pentru ca cel din urma a intarziat minute bune, din cauza traficului din Capitala. In stilul care i-a consacrat, cei doi au incalzit atmosfera cu numeroase glume si replici pline de sarcasm la adresa fotomodelelor despre care au spus ca primesc mult prea multi bani pentru cele doua minute cat defileaza prin fata noastra si ca toata ziua se „antreneaza“ pentru turul cafenelelor de fite din Dorobanti, in cautare de barbati potenti financiar.

Gina Pistol, invitata pentru 'futurism>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.