Grupul german Zollner Electronik a inaugurat ieri o unitate de productie a componentelor si a echipamentelor electronice, in Parcul Industrial Satu Mare. Investitia este in valoare de zece milioane de euro. Presedintele executiv al grupului, Manfred
Grupul german Zollner Electronik a inaugurat ieri o unitate de productie a componentelor si a echipamentelor electronice, in Parcul Industrial Satu Mare. Investitia este in valoare de zece milioane de euro. Presedintele executiv al grupului, Manfred Zollner, a declarat ca grupul va continua sa investeasca la Satu Mare, iar numarul angajatilor ar putea sa creasca de la 250 la 700. "Pana in prezent am investit peste zece de euro la Satu Mare si nu ne vom opri aici. Sper ca in curand numarul angajatilor sa ajunga la 700. Sunt foarte mandru de rezultatele obtinute de acesti angajati, care de acum inainte va trebui sa demonstreze ca sunt la fel de buni ca si cei de la celelalte fabrici ale firmei in Europa", a afirmat Zollner.Primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, a apreciat ca investitia este o oportunitate pentru comunitate. "Aceasta investitie a concernului Zollner reprezinta o asigurare in plus in vederea castigarii increderii investitorilor de catre comunitatea noastra. De asemenea, ea reprezinta o posibilitate ca tinerii satmareni plecati la munca in strainatate sa vina sa munceasca acasa", a spus oficialul.Facilitatea de productie are o suprafata de 5.000 de metri patrati, unde urmeaza sa fie fabricate componente si echipamente electronice pentru companii precum Philips, Hella, Automotive Lichting, Fujitsu Siemes sau Mielle. Concernul german Zollner Elektronik detine fabrici in Germania, Ungaria, Romania si China, cu un numar de peste 6.000 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.