Conform La€™Equipe, un tanar a ajuns dupa gratii dupa ce a incercat sa vanda doua bilete la Cupa Mondiala de rugby. Cele doua tichete ofereau accesul la meciul dintre Irlanda si Namibia si au fost furate de la doi suporteri irlandezi.

Conform La€™Equipe, un tanar a ajuns dupa gratii dupa ce a incercat sa vanda doua bilete la Cupa Mondiala de rugby. Cele doua tichete ofereau accesul la meciul dintre Irlanda si Namibia si au fost furate de la doi suporteri irlandezi. FLAGRANT. In varsta de 27 de ani, hotul de bilete a fost prins in flagrant de politia franceza si a fost condamnat la doi ani de inchisoare de un tribunal din Bordeaux. Tanarul era recidivist, in ultimii opt ani avand in a€žpalmares" alte 19 condamnari pentru diferite infractiuni marunte. Un alt suporter a primit interdictia se a mai intra pe arenele pe care se desfasoara Cupa Mondiala de rugby dupa ce a fost evacuat din stadionul din Toulouse in timpul meciului dintre Japonia si Fidji. Motivul pentru care a primit aceasta pedeapsa este dat de un numar de exchibitionism pe care acesta l-a realizat in timpul jocului pe care cele doua reprezentative il disputau in cadrul grupei B a C.M. Rugby.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.