Elvira Deatcu joaca la Pro TV. In cel de-al doilea sezon al serialului "Cu un pas inainte", care va incepe la Pro TV din 4 octombrie, Vera Maier, personajul insufletit de frumoasa actrita, va intra in conflict cu toata lumea. Elvira  va distruge
Elvira Deatcu joaca la Pro TV. In cel de-al doilea sezon al serialului "Cu un pas inainte", care va incepe la Pro TV din 4 octombrie, Vera Maier, personajul insufletit de frumoasa actrita, va intra in conflict cu toata lumea. Elvira va distruge linistea, armonia si disciplina din Academia de Arte a Spectacolului Carmen Caragiu.Chiar daca nu a jucat in primul sezon, Elvira a apreciat serialul ca telespectator pentru felul in care era filmat si pentru jocul actorilor. "Sper ca telespectatorii sa fie alaturi de mine si pe mai departe, sa le placa povestea si personajele noi care au aparut. Produsul este foarte bun si nu o spun numai eu, asa spuneam si inainte de a fi implicata in proiect. Serialul acesta se duce mai mult spre film si asta se vede si in felul in care este filmat, in care este taiat fiecare episod, in care este montat''.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.