Stirea CNN vine trei zile dupa ce in editorialul "Ciudata tacere" dezvaluisem ca avioanele israeliene au atacat nordul Siriei, subliniind ca despre aceasta incursiune aviatica dramatica responsabilii Israelului tac malc. ZIUA dezvaluia ca avioanele i
Stirea CNN vine trei zile dupa ce in editorialul "Ciudata tacere" dezvaluisem ca avioanele israeliene au atacat nordul Siriei, subliniind ca despre aceasta incursiune aviatica dramatica responsabilii Israelului tac malc. ZIUA dezvaluia ca avioanele israeliene au survolat Marea Mediterana si teritoriul Turciei, atacand obiective in tinutul desertic sirian. ZIUA a inaintat prima in mass-media mondiala versiunea ca au fost atacate si distruse concentrari de armament rusesc din cel mai modern, recent furnizat de Moscova. Trei zile dupa aparitia articolului in ZIUA vine confirmarea CNN. Prestigiosul cotidian "New York Times" precizeaza acum ca avioanele israeliene au fotografiat in ultima vreme baze cu materiale nucleare furnizate de Coreea comunista, iar ziarul arab-israelian "A-Sinara", care apare la Nazaret, a publicat abia ieri stirea ca in atacul aerian din urma cu o saptamana, avioanele israeliene au distrus in intregime o baza de rachete siriano-iraniene. Responsabili militari americani au confirmat ca avioanele israeliene au atacat obiective in nordul Siriei. Responsabilul la de Pentagon nu a stiut sau nu a vrut sa dezvaluie obiectivele specifice distruse in raidul israelian. (Tesu SOLOMOVICI)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.