Cadavrul unui imigrant roman, care lucra in sectorul agricol din Marea Britanie si care a murit intr-un accident rutier produs duminica in localitatea Shalloak Road din regiunea Canterbury, a fost identificat de rude, relateaza BBC News Onl

Cadavrul unui imigrant roman, care lucra in sectorul agricol din Marea Britanie si care a murit intr-un accident rutier produs duminica in localitatea Shalloak Road din regiunea Canterbury, a fost identificat de rude, relateaza BBC News Online.   Marcel Parvulescu, in varsta de 32 de ani, care locuia in Harrow, in nordul Londrei, se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism care s-a izbit de un copac. Soferul si alti doi pasageri ai autoturismului, toti de nationalitate romana, au fost raniti, unul dintre ei fiind internat in stare grava in spital. Politia britanica incearca in prezent sa identifice martorii accidentului care a avut loc duminica dimineata. Victima accidentului a fost identificata de membrii familiei care s-au deplasat in Marea Britanie. Politistii britanici cred ca cei patru romani lucrau la cules de fructe in comitatul Kent. Starea de sanatate a soferului, in varsta de 24 de ani, si a unuia dintre pasageri este stabila, cei doi fiind internati la spitalul Queen Elizabeth The Queen Mother din Margate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.