Un violator de copii din Statele Unite ale Americii, incarcerat  in Arkansas, a incercat sa isi amputeze piciorul pe care avea o bratara electronica, politistii apreciind ca acesta a incercat astfel sa evadeze, relateaza AFP. ESEC

Un violator de copii din Statele Unite ale Americii, incarcerat  in Arkansas, a incercat sa isi amputeze piciorul pe care avea o bratara electronica, politistii apreciind ca acesta a incercat astfel sa evadeze, relateaza AFP. ESEC. Jerry Scholes, care a fost condamnat, vineri, la 50 de ani de inchisoare pentru ca a violat mai multi minori, a incercat cu cateva zile inainte de proces sa isi taie piciorul, la nivelul gambei, deasupra gleznei, ajungand pana la os. "Credem ca voia sa evadeze, pentru ca, daca reusea sa isi amputeze piciorul, nu s-ar mai fi declansat alarma si ar fi avut 48 de ore sa faca ce vrea", a explicat politistul Doroteo Delacruz. Politistul a precizat ca barbatul nu a spus de ce a facut acest lucru, adaugand ca acesta a fost testat psihologic si ca a rezultat ca acesta nu prezinta tulburari psihice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.