Mircea Geoana a schimbat tactica! Presedintele PSD l-a aruncat, ieri, in razboi pe Dan Tudorache, seful PSD Bucuresti sector 1, care a sustinut ca social-democratii care nu sustin motiunea trebuie sanctionati. Miscarea celor doi vine in contextul in
Mircea Geoana a schimbat tactica! Presedintele PSD l-a aruncat, ieri, in razboi pe Dan Tudorache, seful PSD Bucuresti sector 1, care a sustinut ca social-democratii care nu sustin motiunea trebuie sanctionati. Miscarea celor doi vine in contextul in care strangerea de semnaturi a fost sistata pe motiv ca motiunea trebuie finalizata pentru a fi prezentata in integralitate senatorilor si deputatilor PSD.

Propunerea lui Viorel Hrebenciuc prin care acesta solicita amanarea strangerii de semnaturi pana la Comitetul Executiv de marti a fost succedata „intamplator“ de afirmatia lui Dan Tudorache, presedintele PSD sector 1 care a precizat ca va solicita organizatiei un mandat privind sanctionarea parlamentarilor PSD care nu semneaza sau nu voteaza motiunea de cenzura, mandat pe care sa-l prezinte in fata Comitetului Executiv National de martea viitoare. „Eu propun sanctionarea lor, mergand pana la excludere, dar vom vedea care va fi punctul de vedere al colegilor din organizatie, pentru ca ei vor decide mandatul cu care voi merge la Comitetul Executiv“, a declarat Tudorache.

Geoana 'tine&ra quo;la democratia lui Tudorache
La randul lui, Mircea Geoana considera ca ideea lui Tudorache se incadreaza in „democratia interna de partid“. Mai mult, el a lasat de inteles ca fiecare filiala a partidului are dreptul sa decida ce va face cu cei care nu vor semna sau nu vor vota motiunea: „Fiecare organizatie de partid are o relatie directa cu parlamentarii pe care i-a trimis in Parlament. Sunt alesi pe liste de partid si sunt votati cu sprijinul militantilor si organizatiilor de partid“.

Social-democratii, in opozitie pentru o zi


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.