Claudiu Mirica a petrecut doua saptamani in Grecia, intr-o statiune de langa Salonic: Perea. Hotelul era plasat chiar pe malul marii, asa ca artistul a facut, vrand-nevrand, "talasoterapie".

Cantaretul nostru a incercat aproape toate felu
Claudiu Mirica a petrecut doua saptamani in Grecia, intr-o statiune de langa Salonic: Perea. Hotelul era plasat chiar pe malul marii, asa ca artistul a facut, vrand-nevrand, "talasoterapie".

Cantaretul nostru a incercat aproape toate felurile de mancare specifice bucatariei grecesti - de la souvlaki pana la taramosalata, dar s-a oprit dupa doar doua zile, cand a simtit ca ia proportii, asa ca a trecut pe salate. A vizitat Meteora, un ansamblu imens de stanci cu forme neobisnuite, situat pe Valea Tesaliei, nu departe de Muntii Pindului.
"Atena am vazut-o de pe colina Acropole", ne-a povestit artistul.  

MARUNTISURI. Avea in plan sa viziteze si Peninsula Peloponez, insa, din cauza incendiilor devastatoare, si-a schimbat programul. Ce si-a cumparat din Grecia? "Vreo 13 camasi colorate in genul anilor a€™70 - pe care o sa le port in concertele turneului meu din toamna, in care voi canta muzica veche. Pe langa suveniruri si maruntisuri, mi-am cumparat si o colectie inedita de CD-uri «Maria Callas - 30»."

Interpretul a mai profitat de faptul ca a fost relaxat si s-a dus... la dentist. O buna prietena de-a sa - Costina Teodorescu-Miliotis, doctor stomatolog, i-a facut o cosmetizare completa a tuturor dintilor, asa incat acum are o dantura impecabila. Aceasta operatiune costa in jur de 1.000 de euro pentru fiecare dinte, insa Mirica a profitat de reducere. NOUTATI. Claudiu Mirica poate concerta de-acum linistit: si-a cumparat camasi colorate pentru scena 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.