Privatizarea companiei nationale de transport aerian TAROM va incepe, in perioada imediat urmatoare, prin listarea la bursa a unui pachet minoritar de actiuni, varianta propusa de Ministerul Transporturilor fiind lansarea unei oferte publice secunda
Privatizarea companiei nationale de transport aerian TAROM va incepe, in perioada imediat urmatoare, prin listarea la bursa a unui pachet minoritar de actiuni, varianta propusa de Ministerul Transporturilor fiind lansarea unei oferte publice secundare de vanzare pentru 5% din titluri. Propunerea a fost inclusa in strategia de vanzare a companiei, care va fi prezentata Guvernului spre aprobare, au declarat surse din ministerul de resort, citate de Mediafax. Premierul Calin Popescu Tariceanu a criticat, in luna iulie, modul in care TAROM isi desfasoara activitatea, aratand ca aceasta companie dovedeste ca o intreprindere de stat lucreaza mai prost decat o firma privata si ca singura solutie este asocierea cu un operator privat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.