dufa DEUTEK SA se asteapta in acest an la un business de peste 30 milioane de euro. Compania dufa DEUTEK SA a inregistrat in primul semestru al anului 2007 o cifra de afaceri de peste 14,5 mil. euro, in crestere cu  45% fata de aceeasi perioada
dufa DEUTEK SA se asteapta in acest an la un business de peste 30 milioane de euro. Compania dufa DEUTEK SA a inregistrat in primul semestru al anului 2007 o cifra de afaceri de peste 14,5 mil. euro, in crestere cu 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut. ''Ne asteptam sa finalizam anul 2007 cu o cifra de afaceri de peste 30 milioane euro, cu o majorare de 40%, comparativ cu 2006, ne-a declarat Gabriel Enache, directorul de Marketing al dufa DEUTEK.Compania are pentru acest an un program de investitii de 4 milioane euro. ''Ritmul accelerat de dezvoltare al sectorului constructiilor a dus la o crestere considerabila a consumului de vopsele si tencuieli decorative. Pentru a face fata nevoilor consumatorilor, dufa DEUTEK SA a inceput inca din 2006 un amplu program de investitii. Banii vor fi dirijati catre extinderea capacitatilor de productie si a celor de depozitare si reorganizarea departamentului comercial, a mai spus Enache.Reprezentantii companiei estimeaza in acest an piata de vopsele si tencuieli decorative la peste 200 milioane euro. Promovare de 2,5 mil. euro Compania comercializeaza un portofoliu larg de produse, reunite sub trei marci: Super, Danke! si DEUTEK Profi.Cel mai bine vandut produs al companiei, parte din marca Super, este si unul dintre cele mai vechi lansate pe piata romaneasca - Super Weiss, vopsea lavabila super alba.In 2007, bugetul pentru promovarea marcilor pe canalele de distributie si in randul consumatorilor va urca la 2,5 mil. euro.Compania dufa Deutek a fost infiintata in anul 1998, ca joint-venture intre doi investitori autohtoni si concernul Meffert AG din Germania.In 2005, compania, care are in prezent 340 de angajati, a fost achizitionata de fondul de investitii Advent International. Valoarea tranzactiei a fost de aproximativ 15 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.