Compania Africa-Israel Hotels, divizie a grupului imobiliar israelian Africa Israel Investments, a achizitionat, impreuna cu un partener, patru hoteluri in Bucuresti, dintre care unul este inca in constructie. Valoarea tranzactiei este de circa 30 mi
Compania Africa-Israel Hotels, divizie a grupului imobiliar israelian Africa Israel Investments, a achizitionat, impreuna cu un partener, patru hoteluri in Bucuresti, dintre care unul este inca in constructie. Valoarea tranzactiei este de circa 30 milioane euro, transmite site-ul Globes, citat de Mediafax. Achizitia a fost realizata prin intermediul unei firme mixte, la care Africa-Israel Hotels detine un pachet de 60%. Potrivit sursei citate, compania israeliana va contribui la aceasta achizitie cu suma de 18 milioane de euro, plus 900.000 de euro taxele aferente.Tranzactia a vizat hotelurile Opera, Capital, Venetia, situate in centrul Bucurestiului, si Palas Hotel, care urmeaza sa fie inaugurat in 18 luni. Cele patru unitati au o capacitate totala de 300 de camere si vor genera venituri anuale de aproximativ 10,5 milioane de euro. Africa-Israel Hotels va finanta achizitia printr-un credit contractat la o banca din Romania. Compania intentioneaza sa cumpere si alte hoteluri pe piata locala, impreuna cu partenerul sau sau independent.Africa-Israel detine noua hoteluri in Israel, inclusiv Holiday Inn Haifa si reteaua Crown Plaza din Ierusalim, Tel Aviv, Marea Moarta si Eilat. Totodata, compania are un hotel in Stuttgart si un complex in sudul Rusiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.