Cel mai titrat pugilist roman din istoria boxului profesionist, Leonard Doroftei, spune ca reusita in afaceri se datoreaza stilului sau. Cu exceptia pub-ului din Ploiesti, familia Doroftei este implicata in mai multe reclame la posturile de televizi
Cel mai titrat pugilist roman din istoria boxului profesionist, Leonard Doroftei, spune ca reusita in afaceri se datoreaza stilului sau. Cu exceptia pub-ului din Ploiesti, familia Doroftei este implicata in mai multe reclame la posturile de televiziune. Recent, fiul lor, Adrian, a reusit sa castige un concurs, urmand sa faca reclama la o bautura racoritoare. In aceasta iarna, familia Doroftei se va muta si in casa noua, urmand sa-si termine constructia din centrul orasului. Cat priveste boxul, „Mosul” spune ca nu il mai intereseaza, dar spera sa-i vada pe Diaconu si Bute campioni mondiali.

- Dorine, care mai sunt preocuparile tale dupa ce ai „disparut” din lumea boxului?

- Oficial imi merge bine. Sunt sanatos si trag de mine cat pot. Sincer, dupa ce am cam disparut din lumea boxului, credeam ca lumea va uita de mine. Si, uite, nu s-a intamplat deloc asa. Sunt asaltat de toata lumea si sunt foarte fericit ca am reusit si in afaceri.

- Concret, cu ce te ocupi in acest moment?

- Administrez, alaturi de sotia mea, toate afacerile pe care le am. Cu exceptia pub-ului, care imi aduce foarte multi ban i, toata ziua sunt asaltat de catre televiziuni pentru spoturi publicitare. Nu o fac, insa, singur, ci alaturi de toata familia. Asta inseamna, gandesc eu, ca nu am reusit numai in box, ci si in viata. Nu in ultimul rand, sunt prins total si cu terminarea casei, care cred ca in primavara viitoare va fi gata. Nu este o megaconstructie, dar este un camin frumos pentru noi, pe care l-am construit cu sufletul.

- Copiii cum se impaca acum cu noul tau stil de viata?

- Excelent. De fapt, pentru ei fac totul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.