Selectionerul Armeniei, scotianul Ian Porterfield, a incetat din viata marti seara, la varsta de 61 de ani, el fiind bolnav de cancer la colon. Porterfield detinea functia de antrenor al echipei nationale a Armeniei din aprilie 2006, obtinand in aces
Selectionerul Armeniei, scotianul Ian Porterfield, a incetat din viata marti seara, la varsta de 61 de ani, el fiind bolnav de cancer la colon. Porterfield detinea functia de antrenor al echipei nationale a Armeniei din aprilie 2006, obtinand in acest timp un rezultat remarcabil, 1-1 cu Portugalia. De altfel, Armenia a reusit o prestatie onorabila in grupa A a preliminariilor Euro-2008, ocupand locul 6, cu 8 puncte, cu doua mai putin decat Belgia, care are si un joc in plus disputat. In cariera sa, Ian Porterfield a mai pregatit echipe precum Sheffield United, Aberdeen, Reading, Chelsea si Busan la€™Park, dar si primele reprezentative din Zambia, Zimbabwe, Oman si Trinidad-Tobago. Ca jucator, Porterfield a ramas celebru prin faptul ca, in 1973, a marcat golul victoriei pentru Sunderland in meciul cu Leeds United, din finala Cupei Angliei, provocand una din cele mai mari surprize din acea vreme.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.