Atacantul stelist a declarat la "Sport.ro" ca trecerea de grupele Ligii Campionilor nu este un obiectiv prea indraznet pentru echipa din Ghencea. "Sevilla e peste Real Madrid ca joc, Arsenal e Arsenal, fotbalul englez e puternic, iar Slavia a elimina
Atacantul stelist a declarat la "Sport.ro" ca trecerea de grupele Ligii Campionilor nu este un obiectiv prea indraznet pentru echipa din Ghencea. "Sevilla e peste Real Madrid ca joc, Arsenal e Arsenal, fotbalul englez e puternic, iar Slavia a eliminat pe Ajax, deci n-are cum sa fie echipa slaba. Dupa experienta de anul trecut, sa trecem de grupe nu e un obiectiv prea indraznet, poate fi realizat. Pronosticul meu e ca vom trece de grupe", a spus "Jancker".
Iacob crede ca tot Steaua, Dinamo, Rapid si CFR Cluj se vor bate pentru titlu, si nu vede pe "Poli" Timisoara si Unirea Urziceni intrand in aceasta lupta. "Cu Rapid va fi un meci obisnuit. Nu se pune problema ca Steaua sa nu aiba forta de a trece de Rapid, numai ceva imprevizibil ne poate impiedica sa castigam. Steaua nu e neaparat norocoasa, ci valoroasa, iar norocul tine cu cei buni", a spus Iacob, care a subliniat ca fostul tehnician Cosmin Olaroiu era mai calm, in timp ce Gheorghe Hagi este mai impulsiv, deoarece doreste sa faca multe. Iacob a mentionat ca in vara s-a gandit sa plece de la Steaua, adaugand insa ca este greu sa lasi o asemenea echipa, unde "este o lume aparte, e ceva special, cu totul alta lume pentru Romania, poate si din cauza suporterilor". Atacantul a mentionat ca nu mai este reprezentat de nici un agent de jucatori: "Steaua e cel mai bun impresar!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.