Un barbat de 63 de ani, din orasul dambovitean Pucioasa, si-a tinut legat nepotul de numai noua ani cu un lant pe care i-l prindea de picior si-l fixa de un stalp din lemn din curtea casei. In urma cu trei luni, Florica Badau, mama copilului, a plec
Un barbat de 63 de ani, din orasul dambovitean Pucioasa, si-a tinut legat nepotul de numai noua ani cu un lant pe care i-l prindea de picior si-l fixa de un stalp din lemn din curtea casei. In urma cu trei luni, Florica Badau, mama copilului, a plecat la munca in Italia si i-a lasat pe cei doi copii, un baiat de 9 ani si o fata de 12 ani, in grija tatalui sau. Acesta, profitand de faptul ca femeia este plecata, iar tatal copiilor este imobilizat la pat avand un handicap de gradul I, il lega pe baiat de picior cu lantul si pleca apoi in sat, lasand copilul asa ore in sir. El a fost reclamat la politie chiar de tatal baiatului, Ghiorghita Marian Daniel, de 36 ani, care, cand a sesizat ce se intampla, a sunat la numarul de urgenta 112.

Copiii au fost luati din familie


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.