Nationala de rugby a Romaniei debuteaza maine (ora 21.00) la turneul final din Franta. Cu toate ca nu formeaza o trupa de temut, tricolorii i-au speriat deja pe primii lor adversari, italienii. Acestia au debutat la Cupa Mondiala sambata cu o infr&a
Nationala de rugby a Romaniei debuteaza maine (ora 21.00) la turneul final din Franta. Cu toate ca nu formeaza o trupa de temut, tricolorii i-au speriat deja pe primii lor adversari, italienii. Acestia au debutat la Cupa Mondiala sambata cu o infrångere neta, 14-76 cu Noua Zeelanda.

Rugbystul italian Mauro Bergamasco a declarat, ieri, ca reprezentativa Italiei va avea de disputat un meci extrem de dificil din punct de vedere fizic cu Romania la Cupa Mondiala de rugby, apreciind ca romanii formeaza o echipa de luptatori. „Este foarte bine ca meciul vine repede dupa cel cu Noua Zeelanda, pentru ca daca ar fi fost peste zece zile am fi avut prea mult timp sa ne gandim la All Blacks.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.