Aproximativ 300 de militanti rusi, din cadrul formatiunii de tineret proguvernamentale Nashi, s-au instalat in corturi in centrul Moscovei, pentru a cere cetatenilor rusi sa renunte la calatoriile turistice in strainatate si sa practice un turism &b
Aproximativ 300 de militanti rusi, din cadrul formatiunii de tineret proguvernamentale Nashi, s-au instalat in corturi in centrul Moscovei, pentru a cere cetatenilor rusi sa renunte la calatoriile turistice in strainatate si sa practice un turism „patriotic“, in Rusia, relateaza AFP. Militantii din cadrul Nashi s-au adunat pe un chei din Moscova, unde au instalat circa 30 de corturi in fata carora au organizat competitii sportive, invitand trecatorii sa descopere turismul „activ si patriotic“ in Rusia. Ei au propus si semnarea unei scrisori adresate premierului rus, Mihail Fradkov, in care cer sporirea finantarii pentru turismul din Rusia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.