Rodrigo Gonzalo Tapari, solistul formatiei Rafaga, marturiseste ca s-a indragostit de tara noastra, tocmai de aceea pe data de 15 septembrie revine, insotit de ceilalti opt colegi ai sai, pentru a sustine cel de-al treilea concert in Romania. Atunci
Rodrigo Gonzalo Tapari, solistul formatiei Rafaga, marturiseste ca s-a indragostit de tara noastra, tocmai de aceea pe data de 15 septembrie revine, insotit de ceilalti opt colegi ai sai, pentru a sustine cel de-al treilea concert in Romania. Atunci, la Carrefour Militari, va canta si Analia Selis, iar impreuna cu baietii de la Rafaga, supranumiti de presa sud-americana „regii sunetului“, ne vor oferi o seara 100% argentiniana.

- Aflata intr-un lung turneu european, formatia Rafaga a dorit mult sa concerteze si in Romania. Ce v-a determinat sa reveniti aici?

- Turneul realizat in luna martie a fost cu totul special. Am fost primiti extraordinar de romani. Ne-au placut mult oamenii si locurile de aici, intr-adevar ne-am indragostit de Romania si am dorit enorm sa ne intoarcem aici.

- Cum a primit publicul roman ultimul vostru album, „Duenos del viento“?

- Spectacolul de la Bucuresti a fost extraordinar. Am fost uimiti, romanii cunosteau nu numai vechile noaste melodii - „Mentirosa“ si „La luna y tu“, dar stiau chiar si melodii ale albumului nou. „La negra“, este o melodie frumoasa, ritmata, de dragoste, are succes in toata America de Sud si a placut mult romanilor, asa ca am cantat-o de mai multe ori.

- Cantati muzica tropicala, cumbia. Ce aduce nou Rafaga acestui stil?

- Cantam cumbia cu o reala tenta pop, practic Rafaga a ceat un nou stil - latino-soul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.