O victorie a Rusiei, pe Wembley, impotriva Angliei ar face ca buzunarele fotbalistilor a€žsbornaia Rusia" sa fie mai grele cu cate 60 de mii de euro. Banii reprezinta o prima speciala promisa de oligarhul Roman Abramovici, sustine new

O victorie a Rusiei, pe Wembley, impotriva Angliei ar face ca buzunarele fotbalistilor a€žsbornaia Rusia" sa fie mai grele cu cate 60 de mii de euro. Banii reprezinta o prima speciala promisa de oligarhul Roman Abramovici, sustine newsru.com.  Guvernator al regiunii Ciukotka si proprietar al clubului Chelsea, Roman Abramovici incearca sa impulsioneze cat mai mult fotbalistii rusi inaintea meciului crucial cu Anglia, in cadrul preliminariilor Campionatului European de fotbal. Abramovici a promis fiecarui jucator a nationalei Rusiei un bonus de 60.000 de euro pentru o victire istorica pe Wembley. PUNGA LARGA. Miliardarul este convins ca pentru a castiga nu trebuie sa te zgarcesti. Astfel, pentru pregatirea acestui meci oligarhul rus a oferit un milion de euro. O parte din acesti bani vor merge sunt pentru a plati cazarea a echipei nationale, care va locui intr-un golf-club de lux a€žSopwell House", iar banii care ramani vor fi cheltuiti pentru jucatori ca prime speciale. Abramovici va plati cate 20 de mii euro fiecarui jucator in cazul unei victorii iar Academia Nationala a Fotbalului din Rusia va oferi cate 40 de mii euro pentru castig. Conform presei din Rusia, banii promisi de ANFR provin tot din conturile miliardarului. Vestea acestor prime nu i-a bucurat insa pe jucatorii de Chelsea care vor juca pentru nationala Angliei, in meciul programat pe 12 septembrie. BookMakeri nu s-au lasat impresionati de banii lui Abramovici , miza pentru victoria Rusiei fiind de 1 la 7, iar pentru egalitate de 1 la 4.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.