Pentru ca nu reusesc sa aiba nici o actiune clara, care sa dea si roade, liberalii se mai organizeaza putin. Asa se face ca, desi ieri PNL trebuia sa valideze candidaturile pentru alegerile europarlamentare, tot ce a putut sa anunte conducerea liber
Pentru ca nu reusesc sa aiba nici o actiune clara, care sa dea si roade, liberalii se mai organizeaza putin. Asa se face ca, desi ieri PNL trebuia sa valideze candidaturile pentru alegerile europarlamentare, tot ce a putut sa anunte conducerea liberala ca cert este faptul ca vicepresedintele Crin Antonescu (foto) a fost desemnat director politic de campanie, iar Dan Motreanu - director executiv. O joaca de-a functiile! Despre candidaturile partidului pentru euroscrutin insa nu s-a mai auzit nimic, decat ca ar fi un mare secret dezbatut numai la nivelul unui grup restrans, compus din presedintele partidului si cei doi liberali mai sus amintiti.

Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a fost desemnat, ieri, de Biroul Politic Central (BPC) al PNL, director politic al campaniei partidului pentru alegerile europarlamentare, a anuntat vicepresedintele liberal Teodor Melescanu, dupa sedinta BPC. Melescanu a mai spus ca secretarul general Dan Motreanu va fi director executiv al campaniei. De asemenea, vicepresedintele Ludovic Orban se va ocupa de comunicare.

Cap de lista - o personalitate sau cel mai bun dintre inscrisi
P e de alta parte, in ceea ce priveste lista de candidaturi pentru europarlamentare, Melescanu a declarat doar ca Mihai Razvan Ungureanu nu si-a confirmat candidatura, dar daca o va face pana la sfarsitul saptamanii, va fi luat in calcul. Intrebat daca Mihai Razvan Ungureanu va mai candida pentru PNL, Melescanu a sustinut ca acesta nu si-a reconfirmat candidatura, transmite Mediafax. „Noi pe lista de candidati avem deja doi Ungureanu. Fostul ministru de externe nu si-a confirmat candidatura pe lista noastra si pentru noi lucrurile sunt foarte clare“, a declarat Teodor Melescanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.