DNA a cerut Comisiei speciale privind raspunderea ministeriala, de la Cotroceni, aviz pentru invinuirea lui Adrian Nastase.

Potrivit Biroului de presa al DNA, procurorii anticoruptie l-au sesizat pe presedinte "Pentru ca acesta sa ceara u
DNA a cerut Comisiei speciale privind raspunderea ministeriala, de la Cotroceni, aviz pentru invinuirea lui Adrian Nastase.

Potrivit Biroului de presa al DNA, procurorii anticoruptie l-au sesizat pe presedinte "Pentru ca acesta sa ceara urmarirea penala fata de Nastase (prim-ministru intre 2000 si 2004), in legatura cu savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta, instrumentate in dosarul nr. 114/P/2007".

Potrivit unor surse judiciare cauza a fost disjunsa din "dosarul Zambaccian" si priveste constructia si amenajarile imobilului din strada Zambaccian, precum si dotarea acestuia cu sisteme de alarma, achizitionate la un pret subevaluat. La inchiderea editiei, Presedintia inca verifica daca a primit o asemenea solicitare de la DNA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.