Britney Spears a revenit pe scena muzicala, dupa trei ani de pauza, cu o interpretare play-back extrem de ironizata, duminica, la ceremonia de decernare a premiilor MTV Video Music. Mult trambitata intoarcere a cantaretei a fost ridiculizata dupa ce
Britney Spears a revenit pe scena muzicala, dupa trei ani de pauza, cu o interpretare play-back extrem de ironizata, duminica, la ceremonia de decernare a premiilor MTV Video Music. Mult trambitata intoarcere a cantaretei a fost ridiculizata dupa ce Britney a aparut pe scena imbracata ca o dansatoare de strip-tease, intr-un costum cu bikini negru si cizme lungi cu toc, si a inceput sa mimeze versurile noului ei single "Gimme More". "Toata lumea stia ca Britney facea play-back pentru ca, de obicei, dansa foarte mult. Dar acum abia s-a miscat. A fost rau. A fost jenant. Si mi-a placut acest lucru", a declarat Perez Hilton, celebrul blogger american monden.
Nici actrita de comedie Sarah Silverman nu a avut pic de mila pentru Spears. Silverman s-a intors pe scena dupa ce Spears a terminat de cantat si a declarat ca cei doi copii ai cantaretei sunt "cele mai adorabile greseli pe care le veti vedea vreodata". Cantareata, care a vandut 76 de milioane de albume in lumea intreaga, a decis sa faca o pauza in cariera in 2004, dupa ce s-a casatorit cu dansatorul Kevin Federline. Spears a devenit mama a doi copii si apoi a intentat divort de Federline, la sfarsitul anului 2006. In prezent, Spears si fostul sot sunt implicati intr-o apriga batalie juridica asupra custodiei celor doi copii ai lor. In plus, Spears frecventeaza intalnirile Alcoolicilor Anonimi din februarie, de cand s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare, la patru zile dupa ce imaginea ei a suferit o transformare radicala. Cantareata s-a ras pe cap, fapt ce a starnit intrebari in presa privind starea ei mentala. La inceputul lunii mai, Spears a urcat pe scena pentru un mini-turneu, in cursul caruia a cantat o parte din hiturile ei, tot in play-back. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.