52 milioane de dolari este a doua mare suma castigata de un britanic la loterie. Biletul norocos s-a jucat la extragerea din 31 august, el fiind pariat de un milionar, evident in lire sterline, informeaza factnews.ru. NOROCOS. Castigator

52 milioane de dolari este a doua mare suma castigata de un britanic la loterie. Biletul norocos s-a jucat la extragerea din 31 august, el fiind pariat de un milionar, evident in lire sterline, informeaza factnews.ru. NOROCOS. Castigatorul extragerii loteriei Euro Millions, al carui nume nu a fost dat publicitatii, este un om bogat. Mai precis, mai bogat cu 26.533.767 milioane lire sterline. Nici pana la acest fabulos castig britanicul nu a fost un om sarac. Conform thesun.co.uk, britanicul este proprietarul unei business care reprezinta un imperiu de milioane de dolari. El detine o casa in Marea Britanie, evaluata la 8 milioane de dolari, iar in parcul auto are chiar si un Rolls-Royce. Milionarul a ghicit toate cele cinci numere ale loteriei Euro Millions precum si alte doua numere jucate sumplimentar. Cu trei saptamani inainte, la Euro Millions, a fost inregistrat cel mai mare castig din istoria loteriei, in valoare de 34,4 milioane lire sterline. A fost fost obtinut de o angajata a Serviului de Posta Britanic, Angela Kelly. Barbatul care a castigat jackpotul a solicitat castigul abia luni si a cerut sa ramana anonim.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.