Adrian Andrici, investitorul amendat de CNVM, a trimis un comunicat prin care isi exprima nemultumirea cu privire la modul in care a aflat de sanctiune si cu privire la faptul ca aceasta a survenit la "un an si jumatate de la momentul incheierii tran
Adrian Andrici, investitorul amendat de CNVM, a trimis un comunicat prin care isi exprima nemultumirea cu privire la modul in care a aflat de sanctiune si cu privire la faptul ca aceasta a survenit la "un an si jumatate de la momentul incheierii tranzactiilor incriminate". El sustine ca nu a fost informat de Comisie, ci ca a aflat de amenda din presa. De asemenea, considera amendarea drept "un abuz fara precedent impotriva unui investitor pe piata de capital din Romania", transmite comunicatul. Andrici a mai spus: "doresc sa subliniez faptul ca variatia de pret pe cele doua simboluri (SNP si RRC) indicate in ordonanta CNVM a fost nesemnificativa, tranzactiile efectuandu-se la acele preturi afisate in prealabil pe piata la vanzare (pentru simbolul RRC), respectiv la cumparare (pentru simbolul SNP)".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.