Caz cutremurator intr-un sat din judetul Braila: o fetita de 12 ani a fost violata de tatal sau pana ce a ramas insarcinata. Mai mult, barbatul de 36 de ani si-a terorizat constant propria fiica, reusind s-o convinga ca-i va spunei mamei sale ca ea
Caz cutremurator intr-un sat din judetul Braila: o fetita de 12 ani a fost violata de tatal sau pana ce a ramas insarcinata. Mai mult, barbatul de 36 de ani si-a terorizat constant propria fiica, reusind s-o convinga ca-i va spunei mamei sale ca ea a fost cea care si-a dorit relatia. Minora nu a spus astfel nimic, de teama ca mama sa se va supara, aceasta din urma afland totul abia dupa ce sarcina micutei a devenit vizibila. Barbatul este inca in libertate, caci, motiveaza Politia, probele stranse sunt, deocamdata, insuficiente, iar analizele ADN vor dura. Si Protectia Copilului a intrat pe fir.

Relatia dintre Petrica B. si fiica sa minora a debutat in luna august 2006, pe vremea cand micuta avea doar 11 ani si zece luni. Barbatul in varsta de 36 de ani si-a violat, apoi, in mod repetat fiica, pana acum cateva zile. Cosmarul micutei a durat un an de zile si a luat sfarsit abia dupa ce mama acesteia, Fanica B., a observat ca fiica sa este gravida. Femeia a reusit, intr-un final, sa-si determine fiica sa marturiseasca tot ceea ce se petrecuse, a dus copila la bunica, apoi a alertat autoritatile brailene. Micuta nu a spus nimic in tot acest timp, de tea ma ca mama se va supara pe ea si o va parasi. Cel care i-a indus aceasta idee a fost tot tatal incestuos, care a convins-o ca ii va spune sotiei sale ca fetita ar fi fost cea care si-ar fi dorit relatia si ca tot ea l-ar fi ispitit.

Insarcinata in 23 de saptamåni


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.