Corina este urmatoarea concurenta in competitia „Sex Bomb Gardianul“. Cantareata a facut furori cu imaginea de fata putin inabordabila, sexy, dar timida si in acelasi timp foarte hotarata sa te cucereasca. Daca va primi cea mai mare nota
Corina este urmatoarea concurenta in competitia „Sex Bomb Gardianul“. Cantareata a facut furori cu imaginea de fata putin inabordabila, sexy, dar timida si in acelasi timp foarte hotarata sa te cucereasca. Daca va primi cea mai mare nota, Corina va fi desemnata „cea mai sexy vedeta din Romania“ si ar putea fi astfel director al ziarului nostru pentru o zi.

Corina Ciorba este originara din Satu Mare si nu a debutat in muzica de la o varsta frageda, ca multe alte talente mioritice. Cantareata a terminat doua facultati, ASE-ul si Facultatea de Drept din Bucuresti, lucru mai rar intalnit printre colegele de breasla. Este foarte legata de cele doua domenii si spune ca intr-o zi va profesa. Insa visul de a deveni cantareata a urmarit-o mereu, asa incat si-a facut timp pentru cursurile de canto pe care le-a urmat timp de doi ani, avand-o ca profesoara pe Crina Mardare. Corina si-a castigat incet si sigur, in doar patru ani de cariera, un statut binemeritat in muzica. Albumul de debut al Corinei, „Noi doi“, aparut in anul 2003, a surprins pe toata lumea cu prospetimea sound-ului sau si a urcat pe locurile fruntase ale clas amentelor. La debut, Corina a facut furori cu imaginea de fata putin inabordabila, sexy, dar timida si in acelasi timp foarte hotarata sa te cucereasca. Lansarea celui de-al doilea album „Imi place ... tot!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.