UN CITITOR IMI ATRAGE ATENTIA ca articolele mele sunt pline de aluzii erotice si conotatii lubrice. Uite, spune el, scrii despre o masa si niste scaune, dar felul in care o faci ma trimite cu gandul la sex. Apoi, scrii despre niste insi care asfaltea
UN CITITOR IMI ATRAGE ATENTIA ca articolele mele sunt pline de aluzii erotice si conotatii lubrice. Uite, spune el, scrii despre o masa si niste scaune, dar felul in care o faci ma trimite cu gandul la sex. Apoi, scrii despre niste insi care asfalteaza un trotuar, dar naiba sa te ia, automat ma gandesc la femei goale. Trebuie sa-i dau dreptate cititorului care si cand povestesc despre o macara, tot la un viol e cu gandul. Noroc ca exista si o alta categorie de cititori, care chiar si cand scriu despre sex nu se gandesc decat la mese si scaune, la macarale si la muncitori care toarna asfaltul. E un echilibru in toate.


LA MAGAZINUL DE MUZICA se vinde un CD cu un nume incitant: "100 de piese clasice pentru masina". Cu alte cuvinte, cantece de ascultat pe sosele la 150 de kilometri pe ora. Ma intreb ce ar cuprinde un CD cu muzica de ascultat in Trabant? Dar unul pentru melomanii cu Mercedes ai soselelor? Despre manele se spune ca sunt muzica pentru autobaze. O antologie cu "100 de manele clasice pentru TIR-uri" probabil ca si exista pe piata. Pentru Bucuresti ar fi bine sa se imprime CD-uri cu "100 de piese romantice pentru viteza a doua pe Bulevardul Stefan cel Mare, intre orele 16:00 si 19:00.


POVESTEA DE DRAGOSTE a doi tineri a inceput asa: el astepta o fata la ceas, la Universitate, dar fata i-a dat plasa; ea astepta, la aceeasi ora, un baiat, la ceas, la Universitate, dar baiatul n-a venit. Dupa o ora de asteptare, el si ea au schimbat
cateva fraze despre lipsa de caracter a unora si si-au dat seama ca au opinii asemanatoare. Discutia a continuat in cafeneaua din pasaj, unde el si ea au descoperit cu placere ca au aceleasi pareri si despre persoanele care nu-si tin cuvantul. El si ea si-au dat apoi intalnire pentru ziua urmatoare, la ceas, la Universitate, si pentru ca au sosit amandoi cu zece minute mai devreme au conversat despre frumusetea sufleteasca a celor care, de frica sa nu intarzie la intalnire, vin cu zece minute mai devreme s.a.m.d.


IN STRAINATATE, toti vizitam in nestire ce nu ne face nici o placere acasa: biserici.


E LA MODA CUVANTUL PROVOCARE, la fel cum vreo doi ani dupa 1990 toata lumea antama ceva. Pentru fotbalisti, transferurile sunt o noua provocare. O bere la sticla de doi litri e si ea o provocare. Pentru Guvern, marirea pensiilor nu e o obligatie omeneasca, ci o provocare. Nimic nu mai e ce ar trebui sa fie in mod normal, totul e o provocare. Pe coperta a patra, prezentarea unor romane de mare succes incepe cu provocarea. In definitiv, ce-i provocarea? E o vocare cu pro in fata. Pro stiu ce ea€¦ de la Pro TV, dar vocarea ce-i? Poate ca-i o antamare mai energica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.