Liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat la sedinta de grup, ca strangerea semnaturilor pentru motiunea de cenzura se va sista pana la Comitetul Executiv National de marti, saptamana viitoare, au declarat
Liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat la sedinta de grup, ca strangerea semnaturilor pentru motiunea de cenzura se va sista pana la Comitetul Executiv National de marti, saptamana viitoare, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid.

Sursele citate au mentionat ca, in sedinta grupului parlamentar PSD din Camera s-a ridicat problema strangerii semnaturilor necesare depunerii motiunii de cenzura.

Viorel Hrebenciuc ar fi afirmat, potrivit acelorasi surse, ca nu a existat nicio intentie ca semnaturile sa fie adunate in alb pentru aceasta motiune de cenzura, el aratand insa ca strangerea semnaturilor in alb este o practica indelungata si ca intotodeauna s-a procedat in acest mod. Hrebenciuc ar fi aratat, insa, ca adunarea de semnaturi se va sista pana la Comitetul Executiv National, convocat pentru marti, saptamana viitoare, si pana la o noua sedinta a grupurilor parlamentare reunite, cand se va discuta pe baza textului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.