Revista online include articole si interviuri cu persoane din industria media, un mentor virtual, care va acorda sfaturi utilizatorilor si un forum de discutii. Wiftraction.com va contine, totodata, informatii despre organizatiile si companiile din i
Revista online include articole si interviuri cu persoane din industria media, un mentor virtual, care va acorda sfaturi utilizatorilor si un forum de discutii. Wiftraction.com va contine, totodata, informatii despre organizatiile si companiile din industrie, dar si recenzii de film si televiziune.
Women in Film este o organizatie americana non-profit care are ca scop promovarea femeilor ce lucreaza in media prin intermediul de evenimente, seminarii, burse, competitii si cursuri.
General Motors este cel mai mare producator de automobile din lume si detine mai multe branduri, printre care, Cadillac, Opel, Hummer, Saab si Chevrolet. Compania a pierdut in ultimii doi ani peste 12 miliarde dolari si se afla intr-un proces de restructurare care implica desfiintarea a peste 34.000 de locuri de munca si inchiderea a 12 fabrici in America de Nord.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.