Decizia autoritatilor din Marea Britanie, de a interzice donatorilor de sperma sa ramana anonimi, a adus la o scadere brusca a barbatilor care vor sa doneze sperma, informeaza lenta.co.il.  IMPORT. Insuficienta cantitatilor de sperma aflat
Decizia autoritatilor din Marea Britanie, de a interzice donatorilor de sperma sa ramana anonimi, a adus la o scadere brusca a barbatilor care vor sa doneze sperma, informeaza lenta.co.il.  IMPORT. Insuficienta cantitatilor de sperma aflate in Bancile de Sperma din Marea Britanie, i-a determinat pe englezi sa apeleze la importuri din SUA si Danemarca. Noua legislatie a lovit atat de dur in Bancile de Sperma, incat in unele regiuni din nu mai exista niciun donator, iar in altele numai cativa donatori mai sunt activi. Unii medici considera ca din cauza ca barbatilor li se interzice sa doneze sperma in anonimat, multe femei cu disfunctii reproductive vor fi lipsite de posibiltatea sa devina mame.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.