Comisia Europeana va prezenta pe 19 septembrie un pachet de masuri privind piata energetica a UE, in baza deciziilor luate la Consiliul European de primavara, a declarat vineri presedintele Comisiei, Jose Manuel Barroso, precizand ca, este "absurd" c
Comisia Europeana va prezenta pe 19 septembrie un pachet de masuri privind piata energetica a UE, in baza deciziilor luate la Consiliul European de primavara, a declarat vineri presedintele Comisiei, Jose Manuel Barroso, precizand ca, este "absurd" ca in UE sa existe 27 de piete fragmentate ale energiei, informeaza NewsIn. "Primul pachet de masuri va fi prezentat in luna septembrie (...). Este absurd sa avem 27 de piete mici ale energiei, faramitate. Inseamna ca nu beneficiem de tot ce ne poate oferi aceasta imensa piata interna de 500 de milioane de consumatori. Trebuie sa avem o solidaritate europeana, nu doar concurenta", a spus presedintele Comisiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.