Conform CV-urilor celor 18 antrenori care activeaza in Liga 1, doar Ioan Andone se poate mandri ca a reusit sa castige campionatul. In rest, seceta totala. Cei drept, nici patronii nu au foarte mare rabdare cu tehnicienii, dar nu este mai putin adev
Conform CV-urilor celor 18 antrenori care activeaza in Liga 1, doar Ioan Andone se poate mandri ca a reusit sa castige campionatul. In rest, seceta totala. Cei drept, nici patronii nu au foarte mare rabdare cu tehnicienii, dar nu este mai putin adevarat ca exista si antrenori care nu reusesc mai nimic, indiferent de echipele pe la care se perinda si de perioada in care stau intr-un loc.

Pare cel putin ciudat, dar dintre cei 18 antrenori care activeaza acum in Liga 1, doar unul, Ioan Andone, se poate mandri cu un titlu de campion si o cupa a Romaniei, ceilalti nereusind nimic, nici macar un trofeu. Restul tehnicienilor se pot lauda cu putine realizari, evitarea retrogradarii, promovari din esalonul doi sau prezente mai consistente in Cupa Romaniei. Trebuie mentionat ca dupa ce s-a produs schimbul de generatii, pe prima scena activeaza multi tehnicieni tineri, care au un numar redus de meciuri si au avut destul de putin timp sa demonstreze ce pot. Viorel Hizo si Florin Marin sunt tehnicienii cu cea mai mare experienta dintre „activi”, ultimul fiind celebru pentru lipsa lui de rezultate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.