Politistii din statul american California s-au confruntat cu un caz iesit din comun. Un traficant de droguri a apelat la serviciile politistilor pentru a recupera marihuana care ii fusese furata, scrie lenta.co.il. TUPEU. Tanarul de 19 ani (

Politistii din statul american California s-au confruntat cu un caz iesit din comun. Un traficant de droguri a apelat la serviciile politistilor pentru a recupera marihuana care ii fusese furata, scrie lenta.co.il. TUPEU. Tanarul de 19 ani ( a carui identitate nu a fost dezvaluita) a apelat la serviciile politistilor dupa ce doi barbati i-au furat 100 grame de marihuana. In momentul furtului, doi barbati, din care unul inarmat, s-au apropiat de masina acestuia si l-au fortat sa le dea drogul. Politistilor le-a declarat, initial, ca drogurile i-au fost prescrise de medic. Apoi, a spus ca ele apartineau unui prieten care l-a rugat sa aiba grija de ele pentru o scurta perioada. Apoi a recunoscut ca drogurile ii apartineau si dorea sa le vanda chiar barbatilor care l-au jefuit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.